Van deze ingrediënten krijg je een plattere buik

Gezonde-Gewoontes-Platte-Buik

Je kunt je wel wekelijks of dagelijks in het zweet werken in de sportschool, maar dit is meestal helaas niet genoeg om echt die strakke buik te krijgen die je eigenlijk wilt. Voeding speelt hierin namelijk ook een grote rol en zorgt er daarnaast voor dat je lekker in je vel zit. Want zo’n opgeblazen gevoel is niet fijn en wordt vaak veroorzaakt door gasvorming vanwege de verkeerde voeding. Wij hebben voor je uitgezocht wat voor soort eten je helpt bij het krijgen van die plattere buik. Wat bovendien ook nog eens superlekker en gezond is. Alleen maar voordelen dus. Eet daarom de volgende producten regelmatig!

Zalm

Vis bevat een hoop omega 3 vetzuren. Dit heeft veel voordelen voor je gezondheid. Daarnaast versnelt het de stofwisseling. Hierdoor val je dus sneller af. Zalm is een erg vette vis en het klinkt daarom erg onlogisch om te eten als je van een buikje af wilt, maar juist vette vis zit boordevol met die gezonde omega 3 vetzuren. Het helpt bovendien ook ontstekingen van de darmen tegen te gaan. Genoeg redenen dus om wat vaker vis te eten.

Havermout

Havermoutpap is ook een goede manier om de dag te beginnen. Haver is namelijk rijk aan vezels en antioxidanten. Dit zorgt voor een verlaging van de bloedsuikerspiegel en het cholesterolgehalte en geeft je tegelijkertijd de energie die je in de ochtend nodig hebt. Wanneer je ontbijt met een kommetje havermoutpap heb je zeker weten geen cravings tot in ieder geval tot de lunch, omdat je erg vol raakt door de vezels. Die vezels zorgen ook voor een goede werking van je darmen. Dus… een plattere buik.

Amandelen

Amandelen helpen de spiermaak in je lichaam en bevatten gezonde vetten die goed zijn voor van alles en nog wat. Ze hebben een positief effect op het voorkomen van onder andere hartfalen, een hoge bloeddruk en kanker, maar helpen dus ook wanneer je voor die platte buik gaat. Neem er een paar tussendoor als snack. Dat is weer eens wat anders dan dat bakje chips en echt minstens zo lekker.

Knoflook

Het volgende product is misschien een verrassing. Knoflook is natuurlijk een goede smaakmaker die in veel gerechten wordt gebruikt. Een bijkomend voordeel is dat knoflook helpt om vet in je lever te verminderen en vermindert dat opgeblazen gevoel als je hier last van hebt. Dat komt door de stof allicine die erin zit. Dit doodt bacteriën die voor overtollig gas zorgen.

CategoriesAfvallen