Dit ben ik

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt. Ik ben Michelle (26) en kom uit Schiedam. Door mijn ouders ben ik al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met een gezonde levensstijl. Dit ging eigenlijk altijd heel erg vanzelf. Sinds mijn twintigste ben ik me echt gaan verdiepen in gezonde voeding en een daarbij passende levensstijl.

Met behulp van deze blog wil ik andere mensen informeren en enthousiast maken. Natuurlijk vind ik het zelf ook gewoon leuk om blogs te schrijven en me helemaal te verdiepen in een bepaald onderwerp.

Wat kun je verwachten?

Op deze blog vind je wekelijks nieuwe content. Berichten op Healhty blog kunnen de volgende inhoud:

  • Recepten
  • Trends
  • Productreviews
  • Eetgewoontes in het buitenland
  • Gezonde leefstijl

Heb je suggesties? Voel je vrij om mij een bericht te sturen. Ik lees alles šŸ™‚